Apartment for sale

296500€

2 bedrooms 102 square meters

Immoweb code : 8759729

Overview

2 bedrooms
102 square meters livable space
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Te Koop: 2 slaapkamer appartement met panoramisch zicht over Roeselare - Exclusieve architectuur Snohetta & B2Ai - Centrumligging Roeselare - Duurzaam project - Grote terrassen omringd met groendaken

Dit appartement is gelegen in het Lux gebouw. Deze 46-meter hoge toren klimt op van vier tot dertien bouwlagen en biedt een panoramisch zicht over de stad Roeselare. Het straalt een tijdloze klasse uit met 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen die baden in natuurlijk daglicht. Ze beschikken over doordachte indelingen, met aandacht voor details en kwalitatieve materialen. Het appartement is west-gericht en beschikt over een terras van 11,94m2. Elk appartement is hoogwaardig afgewerkt en voldoet aan de meest recente energienormen. Roelevard garandeert een unieke woonbeleving in het centrum van Roeselare. Een nieuwe, bruisende buurt met een unieke look-and-feel en aandacht voor milieuvriendelijke energie en kwalitatief stadsgroen. Kortom, een plek om over generaties heen van te houden.

Wil je graag meer weten over dit appartement? Ontdek uw appartement in een 3D simulatie van Roelevard op het verkoopkantoor.
Bel ons op 051 26 84 00
Mail ons via [email protected]
Of bezoek www.roelevard.be

This property is part of the project Roelevard - Lux

Get in touch