Apartment for sale

289000€

3 bedrooms

Immoweb code : 9276016
Immoweb code : 9276016

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Appartement te koop Benidorm. Kun je je voorstellen dat je een paar meter van het strand van Poniente woont in de meest vooraanstaande urbanisatie van Benidorm?

Dit complex heeft 196 appartementen met ruime terrassen met fantastisch uitzicht, ideaal om te genieten van het buitenleven en het ongelooflijke weer van de kust van Benidorm. De urbanisatie heeft een spa, een fitnessruimte, een jacuzzi, zwembaden, chill-out zone, sportvelden, enz. Veel zaken om van te genieten!

De kust van Alicante staat bekend om hoge temperaturen en meer dan 300 zonnige dagen per jaar. De residentie is ontworpen om te genieten van elke dag, met grote terrassen met uitzicht op de zee en goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes. Ontbijt elke dag op uw terrasen adem de zeebries van de Middellandse Zee in en geniet van de levendige sfeer van Benidorm.

Benidorm is de afgelopen jaren getransformeerd; al tientallen jaren bekend om zijn unieke hotels, zon- en strandinfrastructuur. Is een toonbeeld van toerisme in Spanje, een van de weinige locaties die het hele jaar door een hotelbezetting van 80% hebben. Gecombineerd met een breed scala aan traditionele Spaanse gerechten en andere internationale variëteiten aangepast aan alle smaken en wensen om te experimenteren. Playa Poniente is een van de favoriete bestemmingen voor degenen die woningen kopen aan de Costa Blanca. Dit gebied staat erom bekend iconische gebouwen in Benidorm te hosten, zoals het Bali Hotel.

Kortom, vergeet niet dat B

Get in touch