Apartment for sale

199000€

2 bedrooms 127 square meters

Immoweb code : 9269180

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
127 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig project, is gelegen langs de verbindingsweg tussen Beringen en Koersel en dit op een perceel van 3a 34ca.

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 127m² en werd als volgt ingedeeld:
1ste verdieping: via de gezamenlijke inkomhal op de gelijkvloerse verdieping, waar ook de meters zich bevinden, komt met terecht in de lichtrijke woon- en eetkamer met open keuken en toegang tot het dakterras, achter de keuken is er nog een berging en een apart toilet.
2de verdieping: de open trap brengt ons naar de nachthal, 2 slaapkamers en een badkamer met aansluitingen voor een toilet, douche en een lavabo.Het gebouw werd volledig gerenoveerd en bestaat uit twee appartementen, door het kleinschalig karakter zijn er geen gemeenschappelijke kosten . Bij aankoop kan men ook genieten van de rechtenvermindering op de registratierechten als men aan de voorwaarden voldoet. Het EPC is opgemaakt rekening houdend met de installatie van een warmtepomp dewelke nog geïnstalleerd dient te worden, de zonnepanelen  zijn reeds geplaatst.
Er is de mogelijkheid om het appartement verder te laten afwerken.

Verder af te werken, gerenoveerd appartement gelegen langs de verbindingsweg tussen Koersel en Beringen en dit in de nabijheid van openbaar vervoer, winkels en scholen.

Get in touch