Apartment for sale

300000€

2 bedrooms 96 square meters

Immoweb code : 8696299

Overview

2 bedrooms
96 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit 2-slaapkamerappartement biedt alle comfort voor jong gezin, een single met kinderen, medioren, senioren of als investering voor de verhuur. De tweede slaapkamer kan eventueel benut worden als bureau of hobbyruimte.
Het appartement is uitgerust met een volledig ingerichte keuken en badkamer. Gelijkvloerse appartementen beschikken over een private tuin met terras. Appartementen op de verdieping genieten van een terras met zicht op het binnengebied.
U heeft de vrijheid om keuken, badkamer en vloeren aan te passen in overleg met zorgvuldig door ons geselecteerde leveranciers. Zo richt u het appartement volledig naar eigen smaak in en stapt u bij de verhuis meteen binnen in uw eigen thuis. In het ontwerp en de bouw gaat veel aandacht naar akoestiek en de energieprestatie van het appartement. Het zal een laag E-peil kleiner of gelijk aan 30 scoren dankzij het gebruik van fotovoltaïsche zonnepanelen. Daarmee koopt u een BEN-appartement, het toppunt van energiezuinig en comfortabel leven. Dankzij het lage energieverbruik bespaart u niet alleen op de maandelijkse energiekosten, maar geniet u ook 5 jaar lang van 50% korting op de onroerende voorheffing. Zo houdt u budget over voor de aangename dingen des levens.

Per appartement dient 1 staanplaats en 1 berging aangekocht te worden. Deze bevinden zich in de kelderverdieping. De verkoopprijzen zijn excl. registratierechten en btw.

This property is part of the project De Conscience

Get in touch