Apartment for sale

399000€

4 bedrooms 141 square meters

Immoweb code : 9433945
Immoweb code : 9433945

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
141 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit zeer ruim appartement is centraal gelegen in het mooie dorpscentrum van Brasschaat, vlakbij de gezellige winkelstraat. Gelegen op de eerste verdieping van een stijlvol en perfect onderhouden appartementsgebouw is dit een ideale locatie voor wie graag centraal doch rustig woont.

De ruime inkomhal met gastentoilet en kleine berging geeft via een glazen deur toegang tot de leefruimte met grote raampartij en veel lichtinval. Vooraan is een klein terras aanwezig. Aansluitend de keuken met inbouwtoestellen en koele berging met voorziening voor wasmachine en droogkast. Achteraan in het appartement vinden we een tweede toilet, 2 aparte badkamers en 4 ruime slaapkamers waarvan 2 toegang geven tot het grote zuid-west gericht terras met elektrische zonneluifel en aparte bergkast. De ramen aan de achterzijde die uitgeven op het terras beschikken over rolluiken.
Het appartement is gebouwd met zeer degelijke materialen, waaronder massief parket- en marmer tegelvloeren, bevindt zich in een zeer goed onderhouden staat maar kan een opfrisbeurt gebruiken om het terug volledig tot recht te laten komen.
In de kelderverdieping is een aparte berging voorzien. Achteraan het gebouw is er nog een aparte garage voorzien die eventueel tezamen met het appartement kan aangekocht worden.

Get in touch