Kot for sale

146000€

1 bedroom

Immoweb code : 8760672

Overview

1 bedroom
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De Haan, is beroemd om zijn stranden, zijn duinen en zijn mooie boulevard op de dijk om heerlijk te wandelen en te genieten van de zeebries.
Indien u wilt investeren in een opbrengsteigendom aan zee waar u van tijd tot tijd zelf eens gebruik kunt van maken, is deze hotelkamer zeker iets voor u.

Uw hotelkamer wordt uitgebaat door een professioneel team in samenwerking met Accor, zodat u zich van niks hoeft aan te trekken. Buiten het hoogseizoen kan u door een afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw of een gelijkwaardige eigendom en van de bijkomende faciliteiten van het hotel. Zo kan u zorgeloos genieten van uw investering aan de kust.

Elke kamer is uitgerust met een dubbel bed, een eigen badkamer met douche, een flatscreen en een minibar. Bovendien kan u genieten van de verschillende faciliteiten van het hotel zoals bijvoorbeeld het prachtige buitenzwembad of de rustige loungebar. Verder situeert dit hotel zich op minder dan 5 minuten wandelen van het strand en zit u ook net naast prachtige natuur waar u heerlijk kunt gaan wandelen.

De exploitatie van dit hotel is slechts een aantal jaar geleden begonnen. De rendementen en de opbrengsten van dit hotel zitten nog maar in de groeifase.

Geniet zonder zorgen van uw investering aan de kust!

Get in touch