Apartment for sale

132000€

1 bedroom 45 square meters

Immoweb code : 9237839

Overview

1 bedroom
1 bathroom
45 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
Gezellig en lichtrijk appartement te koop in het centrum van Deinze. Het appartement bestaat uit een uitgeruste keuken (oven, ijskast, kookplaat) in de leefruimte. Badkamer met douche, apart toilet, ruime slaapkamer, balkon en een kelderruimte. Het appartement is gelegen op de 3e en hoogste verdieping, bereikbaar met een lift.
Volledige renovatie 7 jaar geleden, vernieuwd en geïsoleerd dak sinds enkele maanden.
Het appartement wordt momenteel nog verhuurd aan €500/maand. De verkoop verloopt rechtstreeks via de eigenaar. Geef dus gerust een seintje voor meer informatie: 0472 601913 of [email protected]
Ik heb het appartement 7 jaar geleden aangekocht als schoolverlater, 3jaar zelf bewoond en 4 jaar verhuurt.

Nl :
Gezellig en lichtrijk appartement te koop in het centrum van Deinze. Het appartement bestaat uit een uitgeruste keuken (oven, ijskast, kookplaat) in de leefruimte. Badkamer met douche, apart toilet, ruime slaapkamer, balkon en een kelderruimte. Het appartement is gelegen op de 3e en hoogste verdieping en is bereikbaar met een lift.
Volledige renovatie 7 jaar geleden, vernieuwd en geïsoleerd dak sinds enkele maanden.
Het appartement wordt momenteel nog verhuurd aan €500/maand, de gemeenschappelijke kosten bedragen €30/maand.
Nieuw EPC-verslag (268kwh), keuringsattest elektrische installatie aanwezig, 2jaarlijkse keuring van gasboiler aanwezig. De verkoop verloopt rechtstreeks via de eigenaar. Geef dus gerust een seintje voor meer informatie: 0472 601913 of [email protected]
Ik heb het appartement 7 jaar geleden aangekocht als eerste woning, Ik heb het 3jaar zelf bewoond en 4 jaar verhuurd. Nu wil ik het graag verkopen om met een nieuw project te kunnen starten.

Get in touch