Apartment for sale

224000€

2 bedrooms 78 square meters

Immoweb code : 9378369
Immoweb code : 9378369

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
78 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Verzorgd 2 slaapkamerapp. met garage in centrum Deinze!

Ligging: gelegen in de winkelstraat van Deinze, op wandelafstand van openbaar vervoer en alle winkels.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en is te bereiken met een lift.

Indeling:

We komen binnen in de inkomhal van het appartement. De inkom is uitgerust met een lange kastenwand. Vanuit de inkomhal hebben we toegang tot alle ruimtes.

De woonkamer meet 5m op 5,4m en heeft een rechtstreekse toegang tot het terras (4,8m²) aan de voorzijde. Aansluitend aan de woonkamer hebben we de open keuken. De keuken werd recent vernieuwd en is ingericht met een keramische kookplaat, dampkap, oven, koelkast, diepvries en spoelbak. Vervolgens hebben we de twee slaapkamers van resp. 2m op 4,1m en 3m op 4,1m. Beide slaapkamers hebben toegang tot het terras aan de achterzijde. Dit terras beschikt over een berging om bijvoorbeeld vuilniszakken en poetsgerief te plaatsen. Het terras aan de achterzijde meet 1,5m op 4,2m. De badkamer (1,5m op 2,1m) beschikt over een enkelvoudig lavabomeubel, douche en voorziening voor wasmachine. Er is ook nog een apart toilet.

Garage:

Er is de mogelijkheid om een ruime garage bij te kopen voor € 15.000. En er is een aparte fietsenberging die ter beschikking is voor de bewoners van de residentie.

Bijkomend:

Het appartement is op heden verhuurd aan € 630,00 + € 150 provisie voor water, verwarming

Get in touch