Apartment for sale

3 bedrooms 196 square meters

Immoweb code : 8225116

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
196 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit leuke appartement is gelegen op de eerste verdieping.
Momenteel is de indeling als volgt:
- leuke leefruimte aan de voorzijde, rustige slaapkamer aan de achterzijde, afzonderlijke keuken met toegang tot terras (15m²), badkamer met ligbad, toilet en lavabo, tweede slaapkamer (voorzien van aansluiting wasmachine/droogkast met uitgietbak), derde slaapkamer aan de voorzijde, berging, nachthal.
Vanuit de gemeenschappelijke traphal kan men met een vaste trap naar de grote zolder boven het appartement (96m²) waarbij een recente installatie van de verwarming (enkel voor het appartement) aanwezig is. Het epc-attest is zeer goed voor zulk ruim appartement (257 kWh/m²).
Deze enorme zolder kan desgewenst nog verde r ingericht en afgewerkt worden (en is reeds voorzien van een dakvlakraam en chape).

Het appartement is bijkomend voorzien van een tweede toegangsmogelijkheid aan de achterzijde van het gebouw (met ronde spiltrap).

Een afzonderlijke garage (achteraan gelegen) is inbegrepen in de prijsopgave.

De simulaties voor en na zijn hier uitgewerkt om een beeld te geven wat er zoal mogelijk is met dit leuke appartement (zonder grote aanpassingen te moeten uitvoeren!). De aanpassingen zijn uiteraard niet inbegrepen in de prijs en enkel meegegeven ter indicatie!

Ideaal als investering of bijvoorbeeld als ruim startersappartement! Maak nu uw vrijblijvende afspraak voor bezoek!

Get in touch