Penthouse for sale

2 bedrooms 84 square meters

Immoweb code : 8829110

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
84 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit kleinschalig project met 4 eenheden is rustig gelegen op enkele minuten van Genk centrum! Het appartementsgebouw zal bestaan uit 4 appartementen die uitgerust zijn met alle moderne comfort en sleutel-op-deur afgewerkt zal worden naar eigen keuze.
Moesten de 2 ruime terrassen niet voldoende zijn, kunt u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin. Via de lift komt u uit in uw eigen leven! Een adembenemende uitzicht met een strak concept geeft een hotelgevoel!

Indeling: inkomhal, apart toilet, ruime keuken/leefruimte van 33,95 m² met dubbele terras en toegang naar beide terrassen van 12,59 m² en 18,76 m²,, 2 volwaardige slaapkamers, berging van 4,52 m². Bij het appartement hoort nog een extra berging bij van 6,63 m².

De moderne architectuur springt meteen in het oog! De strakke zwarte aluminium raamprofielen, de moderne gevelstenen in combinatie met de in crepie afgewerkt penthouse en een mooi tuin rondom geven een uitermate luxueus look aan het complex.
Dankzij de grote raampartijen en ingenieuze architecturale ontwerpen wordt er een maximale lichtinval met de nodige privacy gegarandeerd. Er is een lift aanwezig.
Er kunnen 4 parkeerplaatsen gekocht worden tegen een meerprijs van € 15.000,00 excl. kosten/parking!

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten. U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus

This property is part of a project

Get in touch