Apartment for sale

275090€

1 bedroom

Immoweb code : 9390577
Immoweb code : 9390577

Overview

1 bedroom
1 bathroom
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit nieuwbouw 1 slaapkamer appartement met terras maakt deel uit van het project Rijvisschehof, residentie Green Spring, te Zwijnaarde (Gent).
Het appartement van 66,3m m² is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Verder is het appartement functioneel ontworpen met esthetisch verantwoorde materialen die zo weinig mogelijk onderhoud voor de toekomstige eigenaars vragen.

Je komt het appartement binnen in een ruime inkomhal met apart toilet en berging. Via de gang bereik je de slaapkamer met ensuite badkamer en de lichtrijke leefruimte met open L-vormige keuken.
De slaapkamer heeft een groot raampartij om extra ruimtegevoel te creëren.
De L-vormige keuken is volledig ingericht en omvat onder andere een volledige geïntegreerde vaatwas, een vitrokeramische kookplaat, een koelkast met vriesvak, een combi oven,Ã Je hebt hierin nog de keuze van afwerking.
De leefruimte is volledig omringd met grote raampartijen met zicht op groen. Deze ruimte leefruimte en keuken heeft een oppervlakte van 37,99 m²
Vanuit de leefruimte heb je toegang tot jouw terras.

Er zijn voor alle appartementen bergingen voorzien en is er een ondergrondse parkeergarage met 77 ondergrondse parkeerplaatsen.

Meer info of plannen? Contacteer ons.

This property is part of the project Rijvisschehof

Get in touch