Apartment for sale

414582€

2 bedrooms

Immoweb code : 9390582
Immoweb code : 9390582

Overview

2 bedrooms
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelijkvloers 2 slaapkamer appartement met terras
Dit ruim nieuwbouw 2 slaapkamer appartement met terras maakt deel uit van het project Rijvisschehof te Zwijnaarde (Gent).
Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Verder is het appartement functioneel ontworpen met esthetisch verantwoorde materialen die zo weinig mogelijk onderhoud voor de toekomstige eigenaars vragen.

Je komt het appartement binnen in een ruime inkomhal met apart toilet en berging. Via de gang bereik je de badkamer, de twee slaapkamers en de lichtrijke leefruimte met L-vormige keuken en keukeneiland. De leefruimte en keuken zijn 47,26 m².
De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en douche. De beide slaapkamers hebben een groot raampartij om extra ruimtegevoel te creëren.
De keuken is volledig ingericht en omvat onder andere een volledige geïntegreerde vaatwas, een vitrokeramische kookplaat, een koelkast met vriesvak, een combi oven,Ã Je hebt hierin nog de keuze van afwerking.
De leefruimte is volledig omringd met grote raampartijen met zicht op groen. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot jouw terras.

Er zijn voor alle appartementen bergingen voorzien en is er een ondergrondse parkeergarage met 77 ondergrondse parkeerplaatsen.
Meer info of plannen? Contacteer ons.

This property is part of the project Rijvisschehof

Get in touch