Apartment for sale

316501€

1 bedroom 76 square meters

Immoweb code : 9390597
Immoweb code : 9390597

Overview

1 bedroom
1 bathroom
76 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit nieuwbouw 1 slaapkamer appartement met terras maakt deel uit van het project Rijvisschehof, residentie Orange Autumn, te Zwijnaarde (Gent).
Het appartement van 75,8 m² is gelegen op de tweede verdieping en afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Verder is het appartement functioneel ontworpen met esthetisch verantwoorde materialen die zo weinig mogelijk onderhoud voor de toekomstige eigenaars vragen.

Je komt het appartement binnen in een ruime inkomhal met apart toilet en berging. Via de gang bereik je de slaapkamer met de badkamer ensuite. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot een van de twee terrassen.

De L-vormige keuken is volledig ingericht en omvat onder andere een volledige geïntegreerde vaatwas, een vitrokeramische kookplaat, een koelkast met vriesvak, een combi oven,Ã Je hebt hierin nog de keuze van afwerking.
De leefruimte is volledig omringd met grote raampartijen met zicht op groen. Deze ruimte leefruimte + keuken heeft een oppervlakte van 37,99 m².
Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het tweede, grootste terras. De terrassen samen hebben een oppervlakte van 24,8 m².

Er zijn voor alle appartementen bergingen voorzien en is er een ondergrondse parkeergarage.

Meer info of plannen? Contacteer ons.

This property is part of the project Rijvisschehof

Get in touch