Apartment for sale

325000€

3 bedrooms 127 square meters

Immoweb code : 9061315
Immoweb code : 9061315

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
127 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De stad Harelbeke is momenteel volop in vernieuwing. De Leiewerken samen met de volledige heraanleg van het Marktplein vormen de basis voor een volledig vernieuwde stadskern waar het aangenaam vertoeven is. Deze kleinschalige residentie maakt hier deel van uit. Het project situeert zich in het centrum van Harelbeke op wandelafstand van meerdere winkels, speciaalzaken en het openbaar vervoer.

Het project Adagio II bestaat uit 5 ruime appartementen met gezellige zonnige terrassen op centrumligging.

Achteraan zijn er bovengrondse staanplaatsen voorzien, binnen in het gebouw is er een gemeenschappelijke fietsenberging.Zowel op vlak van energieprestatie als op vlak van materiaalkeuze wordt een doordachte en duurzame keuze gemaakt.

Hi erbij wordt er gestreefd naar een maximaal comfort en een minimum aan onderhoud.

Het ruimappartement op de eerste verdieping (142,50 m²) is voorzien van 3 volwaardige slaapkamers. De woonkamer, eetplaats en keuken zijn gecentraliseerd rond een zonnig afgesloten terras van 15,30 m².

Ruimte en licht staan hier centraal. Naast de keuken is er ook een praktische berging/wasplaats voorzien. De badkamer is uitgerust met zowel ligbad als douche en dubbele lavabo.

De appartementen worden verwarmd via vloerverwarming.

Get in touch