Apartment for sale

998000€

2 bedrooms 179 square meters

Immoweb code : 10824330
Immoweb code : 10824330

Overview

2 bedrooms
179 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Super gelegen appartement met een uiterst luxueuze woonbeleving van 179m² in een kleinschalige residentie.
Deze opportuniteit is gelegen binnen de kleine ring van Hasselt. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt, 2 mooie terrassen met een oppervlakte van +- 56m2 met volledige privacy. 2 extra ruime en praktische parkingplaatsen dienen te worden bij aangekocht voor een bedrag van 150000EUR.
De lift komt rechtstreeks toe in de ruime en bijzondere hal met vestiaireruimte en apart toilet. De sfeer en de gebruikte materialen zijn van de allerbeste kwaliteit en uiterst stijlvol. In dit luxe appartement heeft men het gevoel om in een mooie villa te vertoeven.
De leef-woonruimte met bourgondische dallen, Franse stenen schouwmantel met op maat gemaakte gashaard geeft dadelijk een heel behaaglijk gevoel. De leefruimte heeft aan beide zijden toegang tot de mooie terrassen. De compleet uitgeruste maatkeuken is opgebouwd met de mooiste materialen en details met als kers op de taart een zwart AGA kookfornuis. In de naastgelegen ruimte is een uiterst praktische berging/technische berging voorzien. De nachthal brengt ons naar de 2 ruime slaapkamers waar een voorzien is van een op maat gemaakte dressing en de prachtige badkamer. Deze is ook voorzien van de beste materialen. Een gietijzeren bad op pootjes, een natuurstenen inloopdouche en houten wastafelmeubel. Aan de andere zijde van de hal is er een zeer ruime maatwerk wasplaats/ berging met toegang het terras. Deze kan makkelijk omgeb

Get in touch