Apartment for sale

2 bedrooms 161 square meters

Immoweb code : 8634433
Immoweb code : 8634433

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
161 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit zeer ruime appartement, met 3 terrassen en een bewoonbare oppervlakte van 161 m², vindt u terug ter hoogte van de Bampslaan 1. Met zicht op het bruisende centrum van Hasselt en op wandelafstand van de Grote Markt en andere voorzieningen is dit een prachtige locatie om te wonen. Het appartement ligt op de eerste verdieping en is bereikbaar per lift of trap. Het appartement is gelegen in een kleinschalige residentie.

Indeling:
Via een speciale veiligheidsdeur betreedt u de ruime inkomhal, die uitgerust is met een grote vestiairekast en aansluitend een gastentoilet. De lichtrijke leefruimte (60 m²) geeft een zeer aangenaam gevoel dankzij de mooie natuurstenen vloer en grote raampartijen.Dankzij het grote schuifraam wordt het zuidgeoriënteerde terras een verlengstuk van de leefruimte. Grenzend aan de leefruimte vindt u een volledig ingerichte keuken met ontbijthoek terug. Ook hier is er een klein terras voorzien.
Via de nachthal krijgt u toegang tot het slaapgedeelte. Hier bevindt er zich een eerste ruime slaapkamer (23 m²) met terras. Verder vindt u in dit lichtrijke appartement nog een tweede ruime slaapkamer, een badkamer voorzien van een dubbele lavabo, ligbad en douche en tot slot nog een handige bergruimte terug.

Buitengewone kenmerken:
- Ruim appartement (161 m²)
- 3 terrassen
- Bruisende centrum van Hasselt voor de deur
- Zuid georiënteerd terras met zicht op de Havermarkt
- Aankoop privé staanplaats mogelijk

Get in touch