Duplex for sale

256694€

2 bedrooms 123 square meters

Immoweb code : 9247892

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
123 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit duplex-nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en een dubbel terras ligt in een mooie omgeving aan het "Kasteel van Heers".  Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig nieuwbouwproject van 6 appartementen op wandelafstand van het centrum van Heers.

Dit  duplex-appartement nr. 6 heeft een bruto  bewoonbare oppervlakte van 123,1 m²  en is ingedeeld als volgt:

Niveau 1 : inkomhal, apart toilet, badkamer en berging. De open leefruimte met zitruimte en keuken baden in het licht en hebben een directe toegang tot de dubbele terrassen.
Niveau 2: nachthal, apart toilet en 2 slaapkamers

Er is een privé-parkeerplaats met tuinberging in de carport achteraan het perceel. (inbegrepen in verkoopprijs). Deze carport is mooi geïntegre erd in zowel het project als de omgeving.

Troeven:


Hedendaagse architectuur met gebruik van kwalitatieve materialen
De ruimtelijke en praktische indeling zorgen voor een optimaal leefcomfort
Er wordt de koper een volledig afgewerkt appartement aangeboden : binnen het vastgelegde afwerkingsbudget staat het de koper vrij een keuze te maken in de toonzalen van de aangestelde leveranciers.
Deze residentie is een energiezuinig gebouw en haalde BEN-norm < E30 dankzij hernieuwbare energiebronnen (warmtepomp, ventilatiesysteem, zonnepanelen, ...) Hierdoor geniet men gedurende 5 jaar van 100% korting op de onroerende voorheffing !


Ben je op zoek naar een nieuwe thuis?  Indien je aan de voorwaarden voldoet, koop je het ap

Get in touch