Apartment for sale

265000€

2 bedrooms 86 square meters

Immoweb code : 9356362
Immoweb code : 9356362

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
86 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Instapklaar dakappartement met 2 slaapkamers en terras op een toplocatie in het centrum van Schulen. Verkoop onder registratierechten! 

Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping in een kleinschalig gebouw en heeft een bewoonbare oppervlakte van 86m².  De indeling is als volgt: 
2e verdiep  (bereikbaar via trap): inkom, open leefruimte met goed uitgeruste keuken, eetplaats en zithoek. Verder vinden we een nachthal, apart toilet, een ruime slaapkamer en een tweede kleinere slaapkamer/dressing of bureau, en een badkamer met ligbad, lavabomeubel en douche. Bij het appartement hoort een terras van 13m². Hier is heerlijk vertoeven! Gemeenschappelijk is er een fietsenberging voorzien. 

Het appartement maakt deel uit van een verni euwbouw-project en werd grondig en energetisch gerenoveerd in 2021. Het appartement is instapklaar en bij de verbouwing werden energiezuinigheid en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen.

Toplocatie: in het centrum van Schulen, tegenover de kerk en dus op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, horeca, ... Voor de natuurliefhebbers is Het Schulensmeer vlakbij. Verkeerstechnisch een vlotte verbinding met de op- en afritten aan Het Klaverblad. 

Get in touch