Apartment for sale

285000€

2 bedrooms 128 square meters

Immoweb code : 9253144
Immoweb code : 9253144

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
128 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelegen in het centrum van Zolder, dichtbij het openbaar vervoer, alsook de oprit van autosnelweg (E314-E313). Het appartement is op de tweede verdieping gelegen in een rustige residentiële blok. Het heeft een fietsenstalling, een ruime en handige berging in de kelder en een eigen garagebox af te sluiten met een automatische garagepoort.

Een lift verbindt alles met elkaar.

Via de voordeur komt u in de gang met mogelijkheid om een vestiaire te plaatsen. Vervolgens komt u in de living, die aan beide zijden uitkomen op een volledig overdekt terras. Het ene terras is aan de straatkant en de andere ligt met zicht op de achterliggende tuinen. Het laatste terras beschikt over ingewerkte spots in een met hout afgewerkt plafond.Het is zeker ruim om ook terrasplanten te laten groeien.

De living zelf heeft een eetplaats met open keuken, zitplaats en mogelijkheid voor bureauruimte zonder in te boeten aan de ruimte van de zitplaats. Achter de keuken ligt nog een berging met vele opbergkasten. Vanuit de living loopt u via de gang naar de badkamer, de wc, de dressingroom en twee ruime slaapkamers. Het appartement beschikt over recente domotica. Alles is goed afgewerkt en geschilderd en heeft moderne belichting. Het appartement is instapklaar.

Te bezichtigen in het weekend. Enkel na telefonische afspraak.

Get in touch