Apartment for sale

2 bedrooms 98 square meters

Immoweb code : 9489207
Immoweb code : 9489207

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
98 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben jij op zoek naar een luxueus en stijlvol appartement met twee slaapkamers? Dan hangt jouw naam weldra op de deurbel van de Sint-Jobstraat 60 bus 2 van in Heusden Zolder.

We rijden door de wondermooie decors van de vijvers van Terlaemen het levendige kerkdorpje Bolderberg binnen. Pal in de kern van dit jong, dynamisch en harmonieuze dorp ligt ‘Residentie Bolderberg’. Deze werd oorspronkelijk gebouwd in 1978 voor het toenmalige toerisme dat het Formule 1 circuit met zich meebracht.

Gelijkvloers maakt een groot deel van de voormalige handelsruimte nu plaats voor zes luxueuze appartementen. Bovendien wordt het hele gebouw in een modern en fris jasje gestoken en wordt ook buiten geïnvesteerd in een prachtige groenaanplanting.Aurinvest, een projectontwikkelaar uit Bolderberg zelf, legt de nadruk op een stijlvolle en duurzame afwerking. Door het gebruik van hedendaagse, kwalitatieve materialen zal in elk van deze appartementen een luxueus wooncomfort centraal staan. Dankzij de installatie van zonnepanelen, warmtepompen en een ventilatiesysteem type D, wordt ieder appartement uiterst energiezuinig met een E-peil van lager dan 30.

Appartement 2 is een volledig gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 97,85m². Dit appartement heeft een fantastisch mooie ligging op de hoek van het gebouw. ©en van de grootste troeven is dan ook het zalige terras met een oppervlakte van 13,50m². De ideale zuidelijke oriëntatie laat je de hele dag genieten v

This property is part of the project Residentie Bolderberg

Get in touch