Apartment for sale

1 bedroom 76 square meters

Immoweb code : 8700918

Overview

1 bedroom
1 bathroom
76 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Zeer aangenaam en verzorgd appartement, gelegen op de tweede verdieping in residentie De Gieterij, langs de rustige Gieterijstraat nummer 3, in hartje Hoeselt . Dit appartement is uitstekend onderhouden en kan onmiddellijk betrokken worden, zonder dat nog kosten gemaakt moeten worden.
Via de ruime inkomhal komt men in de woonkamer in L-vorm. De hoge plafonds, de ligging op de hoek, en de grote ramen rondom geven een luchtig, ruimtelijk gevoel en een aangename lichtinval de hele dag door. Het westelijk georiënteerde terrasje meet een oppervlakte van benaderend 5m², net voldoende ruimte voor een kleine eettafel en twee stoelen, ideaal om hier rustig te genieten van de avondzon.
De halfopen keuken is uitgerust met kookplaat, frigo en oven en is afgescheiden van de woonkamer door een half muurtje, hetgeen zorgt voor een gezellige indeling.
Verder vindt men de badkamer met bad/douche en de slaapkamer.
Inbegrepen in de prijs is de ruime privékelder & ondergrondse autostandplaats.
EPC: 232 kWh/m² pj. Gunstige ligging midden in het centrum, op wandelafstand van het gezellige dorpsplein, vlakbij alles wat men nodig heeft.
Dit appartement is zowel interessant als starterswoning met beperkte verkooprechten, maar ook als investering met een realistische - en tot op heden gerealiseerde huuropbrengst van 600 EUR.
Goede verbinding met E313, Bilzen, Tongeren, etc.

Get in touch