Apartment for sale

199479€

2 bedrooms 81 square meters

Immoweb code : 8853805

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
81 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op een steenworp van het centrum van Helchteren, ontluikt zich een hedendaagse ontwikkeling. Het gebouw wordt volledig opgetrokken met de beste bouwmaterialen en extra aandacht voor energiebesparende maatregelen, onderhoudsgemak en veiligheid.

Alle appartementen zijn voorzien van de modernste technieken, mooie keukens, kwaliteitsvloeren, vloerverwarming en alle hedendaagse comfort en energiebesparende maatregelen.
Kortom, kwaliteit zonder zorgen!

NU TIJDELIJKE INTEKENPREMIE VOOR DE SNELLE BESLISSERS!
Voor de eerste twee snelle beslissers schenkt Prexco gratis zonnepanelen zodat het E-peil van het appartement onder E30 valt. Hierdoor verkrijgt de koper niet alleen gratis elektrische stroom maar bovendien een korting van 50% op KI Appartement 4 bevindt zich op de eerste verdieping rechts. Dit 2 slaapkamer appartement is voorzien van alle comfort, volledig te personaliseren door de klant.
Dankzij de ruime budgetten kiest de klant zijn/haar persoonlijk afwerking inzake vloeren, parket, keuken, sanitaire installatie etc.

De appartementen zijn uiterst energiezuinig. Dankzij de geothermische installatie (grondwarmte) gecombineerd met vloerverwarming en een centraal ventilatiesysteem, biedt dit appartement een uiterst hoog wooncomfort en een lage onderhouds-en energiekost (+/-120/maand besparing op gas!)
In de warme zomerdagen kan men genieten van een passief koelingssysteem.

De bouwwerken starten einde 2020. De oplevering is voorzien in de lente 2022

Get in touch