Apartment for sale

605000€

3 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 9093543

Overview

3 bedrooms
100 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Residentie Marianne Brandt heeft een topligging en is gesitueerd tussen de Koninginnelaan en de Sloepenlaan. Slechts op een steenworp van het strand en de duinen en op wandelafstand van het culinaire centrum van Sint-Idesbald met sterrenrestaurant Carcasse, Visrestaurant Julia, befaamde slagerij Dierendonck en warme bakker Stephan Destrooper.
Door haar sublieme ligging en exclusief comfort, plaatst dit project zich in het absolute topsegment in Sint-idesbald. De ruime doorzonappartementen met 2 en 3 slaapkamers bieden een uitzonderlijke woonbelevenis en uitstraling.
Met Rietveld wensen we constant te innoveren en een architecturale evolutie te zien. Door het gebruik van mooie materialen, texturen en detaillering zorgen we voor een verfijn en elegant gebouw die zijn gelijke aan de kust niet kent.

Voor mensen die houden van een persoonlijke aanpak en grootse architectuur in al zijn eenvoud en bescheidenheid.

Rietveldprojects handhaaft een hoge afwerkingsgraad met een volledig uitgeruste Obumex of Bulthaup-keuken, vloerverwarming, parket, luxueus uitgeruste badkamers, inloopdouches, plafondhoge deuren, …

De extra-large garageboxen en ruime fietsenberging verhogen ongetwijfeld uw wooncomfort.

Te koop rechtstreeks van bouwheer. Individuele aanpassing en begeleiding van A tot Z.
Geen BTW op de grond.

This property is part of the project Marianne Brandt

Get in touch