Apartment for sale

379000€

3 bedrooms 153 square meters

Immoweb code : 9356229
Immoweb code : 9356229

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
153 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit groen gelegen duplex-appartement met 3 ruime slaapkamers en 2 mooie terrassen vinden we in een goed onderhouden gebouw in Kontich. Belangrijke verbindingswegen (Prins Boudewijnlaan en E19, binnen het kwartier bent u in Antwerpen of Brussel) zijn in de directe nabijheid. Het centrum met de nodige winkels, scholen, openbaar vervoer en horeca, is vlakbij (10 min wandelafstand). Naar mobiliteit toe (die steeds belangrijker wordt) kan u zich geen betere keuze voor uw thuis bedenkenÃÃSnel zijn voor deze buitenkans is de boodschap.
De ruime garagebox met aparte berging is aan te kopen aan € 30.000,-.
Tweede verdieping:
Met de lift komen we aan bij het appartement en komen binnen in de hal met gastentoilet, aparte wasplaats en proviandberging. Aan de achterzijde is er een ruime leefruimte met nieuwe keramische vloer met parketlook. Via een groot schuifraam kan u genieten, vanop het zonnige terras, van het groene uitzicht op de gemeenschappelijke tuin met vijver.
De halfopen keuken sluit mooi aan en is uitgerust met alle comfort. Aan de voorzijde is er een slaapkamer met private badkamer met douche en badkamermeubel met dubbele lavabo.
Derde verdieping:
Met de vaste trap bereiken we de nachthal en 2 slaapkamers. De ene met een op maat gemaakte dressing, de andere met een ruim zonneterras. Deze kamers kunnen gebruik maken van een tweede badkamer met douche, lavabo en toilet.
Buiten:
Genieten van de groene omgeving zal u dus zeker kunnen vanop één

Get in touch