Duplex for sale

249000€

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 9356153
Immoweb code : 9356153

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mooi duplex-appartement met veel lichtinval in het centrum van Meerbeek, deze duplex maakt maximaal gebruik van de oppervlakte. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in een klein appartementsgebouw (lage gemeenschappelijke kosten €75) en bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van openbaar vervoer voor de deur, openbare parking op 20 m, school, supermarkt en bakker, én in de nabijheid van enkele belangrijke verbindingswegen (o.a. E40 Bertem op minder dan 5 min).
Op de eerste verdieping bevindt zich de inkom met vestiaire, living met eetkamer en keuken, terras, berging/wasplaats en een gesloten houten trap naar de tweede verdieping. Hier bevinden zich overloop, toilet, 2 kamers waarvan 1 met ruime, ingebouwde kleerkast, badkam er met 2 lavabo's. Voorts heeft de woning nog een ruime zolder (> 30 m²) die momenteel dienstdoet als bergruimte. Mits kleine aanpassingen kan deze eveneens als woonruimte of extra slaapkamer dienen, hierin bevindt zich een vernieuwde verwarmingsketel op gas.
Totale oppervlakte ongeveer 100 m², conforme elektrische installatie en energiezuinig (EPC 153 kWh/m²) omdat de duplex ingesloten zit tussen 2 andere appartementen, slechts €55/maand gas- en elektriciteitsverbruik. De gegeven informatie en opgegeven oppervlakte zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Get in touch