Apartment for sale

620000€

3 bedrooms

Immoweb code : 9356343
Immoweb code : 9356343

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op deze unieke locatie langs de Leie vlakbij de Broeltoerens worden 19 luxe appartementen opgericht in een groene omgeving.
Luxe afwerking.
Appartement A021 heeft een oppervlakte van 128m² , 3 slaapkamers en 2 badkamers, twee terrassen, terras met open zicht op de Leie en achteraan op de binnentuin.
Mogelijkheid ondergrondse parkings, garages en private kelders.


Maak een afspraak voor alle verdere info en toelichtingen!


Een parel in Kortrijk!
Op het Buda-eiland, het bruisende en historische stadsdeel van Kortrijk, wordt langs de Damkaai ter hoogte van de winkel Meyhui het stijlvolle en inspirerende residentieel project het Meerlenhof verwezenlijkt.
Uniek gelegen!
Op deze uitzonderlijke locatie langs de Leie komen er 5 19 appartementen. Met respect voor het verleden en met een visie op een duurzame toekomst wordt er langs het water een unieke woonplaats gecreëerd met een weelderige tuin.
De woningen
In het historisch waardevolle gebouw, vroeger gekend onder de naam Fabrique des Plaques Photographiques Leaucourt, komen er 5 woningen met tuin en met zicht op het rijkelijk groen van het private binnengebied. De gevel van het gebouw wordt volledig gerenoveerd zodat de historische ziel en de authenticiteit bewaard blijven voor de toekomst. Achterliggende constructies zijn volledig nieuw zodat de woningen van alle hedendaags comfort kunnen genieten.
De appartementen
Langs de Leie en met zicht op de tuin bevinden zich de ‘Leie-appartementen’, hier

Get in touch