Apartment for sale

€

2 bedrooms

Immoweb code : 8390737
Immoweb code : 8390737

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
FASE 1: REEDS 70% VERKOCHT!!

De Kom is een nieuwbouwproject in Leopoldsburg, gelegen aan de jachthaven. De site van de oude betonfabriek langs het kanaal wordt herbestemd tot woongebied. In een eerste fase komen er 46 appartementen.

Op zoek naar een appartement met één slaapkamer en zicht op het kanaal of liever een appartement met drie slaapkamers en een dakterras? Graag de rust van een natuurlijke omgeving of heb je liever de dynamiek van het nabijgelegen centrum? In De Kom is het niet ‘of’, maar wel ‘en’. Dankzij het diverse aanbod krijgen toekomstige bewoners een woning die echt bij hen past.

De Kom biedt meer dan wonen alleen. De site is het ideale vertrekpunt voor mooie wandelingen langs het kanaal of om het Limburgsefietsparadijs te ontdekken. Een centraal fiets- en wandelpad loopt als een slinger doorheen de site en vormt de groene draad van het project. De Kom wordt volledig autoluw. De auto verdwijnt ondergronds, waar elk appartement een eigen parkeerplek heeft. Via de aangrenzende Antwerpsesteenweg kan iedereen zich vlot een weg banen naar de buurtgemeenten.

Get in touch