Service flat for sale

365000€

1 bedroom 77 square meters

Immoweb code : 9233049

Overview

1 bedroom
1 bathroom
77 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Erkende assistentiewoning (penthouse) in 'de Ark', top-locatie vlakbij het centrum van Leuven, bereikbaar langs het brugje over de Dijle.


Uitermate groot appartement (77 m²) op de derde verdieping omvattende inkomhal, berging, open keuken met aansluitend living, grote aparte slaapkamer(16,7 m²) met noodinterventie module en een badkamer met rolstoeltoegankelijke douche en toilet.


De badkamer heeft een verwarmde spiegel tegen condensvorming en een aangepast meubel voor rolstoelgebruikers.


Er is nog een berging in de kelderverdieping op -2.


De lichtrijke living gaat naadloos over in het terras (45 m² !) met zicht op het plein met Twist en Balk van Beel. Appartement is uitgerust met individuele verwarmingsketel en overal vloerverwarming, ventilatie, akoestische isolatie, ingerichte keuken met inbouw diepvries en frigo en multifunctionele oven.
De gemeenschappelijke ruimte: cafetaria, fitness, zonneterras en tv-hoek.
De omkadering, de zorgverstrekker, speelt hierin een voorname rol. Time 4 quality heeft hierin een uitstekende reputatie. Er is een inwonende zorgkundige medewerker permanent toegewijd aan de Ark.
Er is een flexibel systeem voor levering van maaltijden in het gemeenschappelijk restaurant of op het appartement en dit volgens een bepaald dieet.
Er zijn veel winkels in de onmiddellijke buurt.
Vrijgesteld van onroerende voorheffing
Mogelijkheid tot het aankopen/huren garage

Get in touch