Apartment for sale

1 bedroom 66 square meters

Immoweb code : 9353042
Immoweb code : 9353042

Overview

1 bedroom
1 bathroom
66 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit erg gezellige 1-slaapkamer appartement bevindt zich in een kleinschalig gebouw in een doodlopende en verkeersluwe straat in het centrum van Leuven. Het appartement bevindt zich in een erg gezellige woonbuurt.

Het appartement bestaat uit een ruime leefruimte met halfopen keuken. Door de grote raampartijen aan de volledige voorzijde van het appartement baadt de leefruimte in het licht. Verder bestaat het appartement uit een geïnstalleerde keuken, een badkamer met ligbad/douche, lavabo en toilet en 1 ruime slaapkamer. De badkamer en slaapkamer zijn aan de achterzijde van het gebouw gelegen.

De onmiddellijke nabijheid van het historische stadscentrum alsook de onmiddellijke uitwegen uit het centrum richting opritten van autostrades eninvalswegen maakt dit eveneens verkeerstechnisch een ideale locatie.

Op zoek naar een gezellig en smaakvol ingericht appartement op een ideale locatie? Zowel naar investering toe, als voor studerende kinderen of als eerste woning betreft dit een opportuniteit. Laat de foto’s voor zich spreken en contacteer ons voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // [email protected] // www.covas.be

De stedenbouwkundige inlichtingen zijn momenteel in aanvraag.

Get in touch