Penthouse for sale

345000€

3 bedrooms 155 square meters

Immoweb code : 9055201
Immoweb code : 9055201

Overview

3 bedrooms
155 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit standingvol duplexPenthouse is toch wel heel uniek , is gelegen op de tweede verdieping in Residentie Martinus en wordt afgewerkt naar Uw keuze. Het bevat een ruime leefruimte met open keuken. Deze zeer ruime leefruimte geeft uit op het terras van maar liefst (36.9m²). Verder bevat het appartement gelijkvloers 2 ruime slaapkamers, badkamer een afzonderlijk toilet en een berging, boven is een badkamer en en mater bed slaapkamer. Ondergrondse garageboxen zijn toegankelijk via lift, deze zijn optioneel verkrijgbaar.
met een bruto leefruimte 201.4m² netto 155.6m² terras33.6 m² omschrijving vraagprijs app 11. is 345.000€ grondwaarde 90.000 bouwwaarde 255.000€.

OOK MOGELIJK AAN 6% BTW, indien er voldaan wordt aan de voorwaarden. GEA Construction NV bouwt op een zeer mooie toch centraal ligging 12 nieuwbouw appartementen in een heel kwaliteit vol concept, voorzien van alle luxe en hedendaags comfort . Deze zijn gelegen Oudenaardsesteenweg 823 Burst ( Erpe-mere ) dit zorgt voor een heel gemakkelijke verbinding van Erpe-mere – Zottegem – Gent en op slechts enkele min van de autosnelweg E40 In de omgeving vinden we verschillende winkels, scholen en openbaar vervoer terug. Het gebouw word +/- 8M van de rooilijn ingepland wat voor een extra uitstraling en rust zorgt, naar de achterzijde grenst het tot aan het agrarisch gebied, wat voor een prachtig verzicht van in de leefruimtes en terrassen geeft. De appartementen op het gelijkvloers hebben allen een groot terras en een

This property is part of the project Martinus *OPTIE AAN 6%BTW

Get in touch