Service flat for sale

225000€

2 bedrooms 87 square meters

Immoweb code : 9027638

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
87 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Wil je in alle vrijheid genieten van het leven zoals je dat zelf wenst, op een plek die aanvoelt als een échte thuis, in een prettige omgeving en met aangenaam gezelschap? Dan is dit recente 2-slaapkamerappartement met terras in Residentie Hof Ter Clipsen in Lokeren wat u zoekt.

De 24/24-permanentie, de centrale ligging nabij commerciële zaken en de afstand tot het centrum invalswegen N70 en E17 vormen slechts enkele van de sterke punten. Bekijk eveneens de goede EPC-score (113kWh/m²) en de goedgekeurde elektriciteit.

Residentie Hof Ter Clipsen is een plek waar je ‘thuis’ kan zijn. Het is een geheel van 89 erkende assistentiewoningen waar je volledig zelfstandig en in alle vrijheid woont, maar waar ook alle faciliteiten voorhandenzijn om jouw veiligheid, comfort en gemoedsrust te garanderen. Rondom de residentie ligt de mooie parktuin met o.a. petanquebaan. Er is 24/24-permanentie met oproepsysteem. Bovendien kan je gebruik maken van het kapsalon, restaurant ...

Indeling:
- 1steV: inkomhal (9m²) met vestiaire en berging, leefruimte (32m²) met schuifraam dat toegang geeft tot het terras (15m²) en moderne, open keuken (6m²). Bovendien bevinden er zich 2 kamers (14-10m²) en een badkamer (6m²) met inloopdouche, enkele wastafel in meubel en toilet. Zowel in bad- als woonkamer is er vloerverwarming.

De aanwezige, ondergrondse autostaanplaats is mee aan te kopen aan €15.000.

Momenteel verhuurd wat het een goede investering maakt. Interesse? Contacteer ons!

Get in touch