Apartment for sale

2 bedrooms 102 square meters

Immoweb code : 8005402
Immoweb code : 8005402

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
102 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtig luxe appartement van 102,50 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok B. Het schitterende terras van maar liefst 21,25 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 34,39 m2 groot en loopt over naar de keuken. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 11 m2 en 12 m2. Dit comfortabele appartement beschikt over een volledig uitgeruste badkamer voorzien van een douche en dubbele lavabo.
Via de lift kunt uvan het appartement rechtstreeks naar de ondergrondse autostandplaats en kelder.

PARK LODGE bestaat uit drie Urban Villa’s met 16 appartementen en 3 penthouses.

Deze drie stijlvolle Urban Villa's verrijzen vlakbij het centrum van Lummen. Het project is gelegen in de Meerlestraat. Dat ligt op wandelafstand van het centrum van Lummen. Concreet: u bereikt via de achterzijde van de site binnen drie minuutjes het gemeenteplein.

Het is een schitterend project met klassevolle architectuur, veel open ruimte en mooie terrassen. De drie Villa's zijn gesitueerd rondom de parktuin voor een oase van rust. Tegelijkertijd vindt u in de nabije omgeving alles wat u nodig heeft van de bakker en slager tot een school, de bank en de gemeen

Get in touch