Apartment for sale

2 bedrooms 98 square meters

Immoweb code : 8005404
Immoweb code : 8005404

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
98 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtig luxeappartement van 97,55 m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, in blok B. Het schitterende terras van maar liefst 18,20 m² groot trekt meteen je aandacht. Het terras is zo gelegen dat je geniet van veel privacy. Bovendien is het terras zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 8 m2 en 12 m2. Dit comfortabele appartement beschikt over een volledig uitgerustebadkamer voorzien van een douche en dubbele lavabo.
Via de lift kunt u van het appartement rechtstreeks naar de ondergrondse autostandplaats en kelder.

PARK LODGE bestaat uit drie Urban Villa’s met 16 appartementen en 3 penthouses.

Deze drie stijlvolle Urban Villa's verrijzen vlakbij het centrum van Lummen. Het project is gelegen in de Meerlestraat. Dat ligt op wandelafstand van het centrum van Lummen. Concreet: u bereikt via de achterzijde van de site binnen drie minuutjes het gemeenteplein.

Het is een schitterend project met klassevolle architectuur, veel open ruimte en mooie terrassen. De drie Villa's zijn gesitueerd rondom de parktuin voor een oase van rust. Tegelijkertijd vindt u in de nabije omgeving alles wat

Get in touch