Apartment for sale

3 bedrooms

Immoweb code : 8180814
Immoweb code : 8180814

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit ruim appartement is gelegen op een steenworp van het centrum van Maaseik, het beschikt over 3 slaapkamers, aparte bergruimte, een fraai terras, 3 garages en een functionele berging!

Indeling:
De fraaie gemeenschappelijke inkomhal leidt via de trappenhal of de lift naar de ingang van het appartement. In het appartement komen we meteen in de inkom, welke toegang geeft tot de ruime living van ca. 28 vierkante meter. De mooie woonkamer is voorzien van parketvloer en er is rechtstreeks toegang tot het terras! Via de woonkamer kan men naar de keuken. Deze keuken is uitgerust met een elektrisch fornuis, een afzuigkap en een dubbele spoelbak. Ook vanuit deze keuken heeft men toegang tot een klein balkonnetje. Verder leidt de hal naar de 3 slaapkamers van respectievelijk 9, 7,5 en 7,5 vierkante meter groot, allen voorzien van een parketvloer. Er is tevens een bureelruimte voorzien. Ook is er een bergruimte van ca. 6 vierkante meter en vinden we een volledig betegelde badkamer terug die uitgerust is met een ligbad en een wastafel. Tenslotte is er een apart, betegeld toilet voorzien van afzuiging.

Berging & Garages:
In de kelder, welke net als het appartement bereikbaar is via zowel lift als trap, vinden we een private, ruime berging terug welke rechtsreeks aansluit op de private garage voorzien van wentelpoort. Verder beschikt dit appartement over nog 2 extra garages, ook deze voorzien van wentelpoort.

Details:
Aluminium ramen, enkele beglazing
CV op

Get in touch