Apartment for sale

225606€

2 bedrooms 103 square meters

Immoweb code : 9164573

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
103 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
PROJECT JASMIJN
Project ¨Jasmijn§ is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in hartje Maasmechelen op de hoek van de welbekende Heirstraat, ter hoogte van de kruising met de middelbare school "Campus de Helix". Doch zijn rustige locatie, is het project zeer centraal gelegen met verschillende faciliteiten zoals horecazaken, winkels, scholen en banken in de directe nabijheid.
Rust & comfort gegarandeerd!

INDELING
Het moderne en stijlvolle project bestaat uit 11 wooneenheden waarvan 6 woningen en 5 appartementen met elk een eigen privétuin / terras en autostaanplaats.
Elke wooneenheid wordt volgens de nieuwste normen opgericht, rekening houdende met het meest optimale comfort en degelijke materialen.
Het appartement is voorzien van een leefruimte met open keuken, een groot schuifraam wat uitgeeft over de privé tuin, badkamer, bergruimte, apart toilet en 3 slaapkamers. Ook is er nog een extra kelderberging inbegrepen bij het appartement.

AFWERKING
Het project wordt casco+ afgewerkt inclusief de vloer en binnendeuren, met mogelijkheid om de keuken en badkamer te installeren voor een meerprijs van € 10.000 incl. btw. Interessante verkoopsvoorwaarden gezien de verkoop zal geschieden onder het stelsel van 6% BTW(aan rechthebbenden) en registratierechten op de grondwaarde.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten.
U heeft geen aankoopverplichting zolang uw wo

This property is part of the project Project Jasmijn Appartementen

Get in touch