Loft for sale

510000€

2 bedrooms 127 square meters

Immoweb code : 9378749
Immoweb code : 9378749

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
127 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Moderne loft met duplexverdiep gelegen in privatief historisch gebouw met binnentuin. De loft is gelegen op de 1e verdieping van het voormalig Lemmensinstituut (kerkmuziekschool) aan de Koningin Astridlaan en is volledig verbouwd van een casco-unit naar een duplexloft. Het binnengebied van het gebouw is toegankelijk via de Koningin Astridlaan of Lemmensstraat en gemeenschappelijk te gebruiken door de eigenaars.
Via een industrieel getinte trappenhal komen we terecht op de overloop die toegang geeft tot het gezellige terras (18m²) en inkom van het appartement. De loft geeft onmiddellijk een aangename indruk door de open leefruimte voorzien van een zithoek en eetplaats. De keuken is Italiaans design (Cesar cucine), voorzien van natuurstenen werkblad en volledig geïnstalleerd met o.a. Lacanche gasvuur met elektrische oven, dampkap, SMEG 50’s style koel-vriescombinatie, vaatwasmachine en microgolfoven. De badkamer is luxueus afgewerkt met meubelen in wengé fineer, ligbad, douche met mozaïek tegels en kranen van Dornbracht. Onder de trap die leidt naar de mezzanine is er een berging alsook voorzieningen voor wasmachine/droogkast.
Via de trap komen we op het duplexverdiep met open slaapruimte en voorzien van kasteelparket. Een aparte kamer momenteel uitgerust met dressingkasten kan als 2e slaapkamer gebruikt worden.
Inclusief autostaanplaats, ruime kelderberging en overdekte fietsenstaanplaats. Bezichtigen na afspraak (0496/075661).

Get in touch