Apartment for sale

1 bedroom 62 square meters

Immoweb code : 8987093

Overview

1 bedroom
1 bathroom
62 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van Residentie Flora. Een kleinschalig project met 9 appartementen. In de onmiddellijke nabijheid van het project zijn er scholen, winkels, restaurants en verschillende sport- en natuurvoorzieningen. Zoals het Liedermeerspark op minder dan 200 meter.

Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 61,5 m2.
Het appartement heeft een lichtrijke leefruimte met een open, ingerichte keuken. Er is 1 ruime slaapkamer met de badkamer ensuite. De badkamer heeft een dubbele wastafel en een ligbad. Vanuit de leefruimte en de slaapkamer heb je toegang tot het terras van 4,4 m2. Verder is er nog een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine en een afzonderlijk toilet.

Het appartementen wordt afgewerkt met tijdloze en duurzame materialen. De keuken en badkamer worden volledig ingericht. En op dit moment heb je nog keuze in de afwerking en materialen.

Er zijn 12 parkeerplaatsen en een fietsenberging met plaats voor 15 fietsen.

Er is een vlotte verbinding richting centrum Gent. En via de R4 en de E40 heb je een snelle verbinding in diverse richtingen. Op wandelafstand is er ook een bushalte.

Meer info of plannen? Contacteer ons!

This property is part of the project Flora

Get in touch