Apartment for sale

329000€

Immoweb code : 8718486
Immoweb code : 8718486

Overview

Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Verborgen in het rijke landschap van Mijas, in het hart van de Costa del Sol, is One Heights een gloednieuwe ster aan de skyline van La Cala. Dit project is een verzameling van 68 karakteristieke appartementen met 2 en 3 slaapkamers, zorgvuldig ontworpen om tegemoet te komen aan de vele aspecten van uw nieuwe leven aan de Spaanse zonkust.
De appartementen bieden door hun bevoorrechte verhoogde positie een adembenemend uitzicht op zee.
De verhoogde gelijkvloers appartementen geven alle voordelen van een villa, maar met het gemak van een appartement. Waarom zou u geen complete buitenkeuken toevoegen en optimaal profiteren van de Mediterrane al-fresco-levensstijl?

Penthouse-terrassen geven een hoger perspectief op het leven en de Mijas Costa! U voelt zich vanuit deze verhoogde positie op de top van de wereld.

Terrassen zijn volledig klaar om ruimte te bieden aan alle functies die u normaal binnenshuis zou genieten. Dit wordt uw woonkamer het grootste deel van het jaar. Waarom niet upgraden en een tv toevoegen om te genieten van openluchtvertoningen, een bar om uw favoriete ijskoude dranken te serveren of een audiosysteem om de basis te leggen voor uw nieuwe leven?

De 68 appartementen in One Heights vormen een boutique resort in een exclusieve, rustige omgeving waar bewoners volop kunnen genieten zonder drukte en wachtrijen.
Een prachtig zoutwater overloopzwembad ligt centraal in het complex en de onderwaterverlichting zendt ‘s nachts een magische gloed uit. Het

Get in touch