Apartment for sale

164000€

Immoweb code : 9433795
Immoweb code : 9433795

Overview

1 bathroom
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Centraal gelegen op de grens Mortsel/Berchem, op hoek van de Roderveldlaan en de Lode Vissenaekenstraat werd in 2020 een nieuwbouwproject met sociale koopappartementen gerealiseerd. Het project bestaat uit 37 appartementen met deels Zuid-gerichte tuinen en/of terrassen op de verdiepingen. Aan het einde van de helling naar de parkeergarage is een fietsberging en ligt de ondergrondse garage met autostaanplaatsen voorzien voor één auto per woongelegenheid. De wooneenheden zijn te bereiken via de gemeenschappelijke inkomhal op het gelijkvloers en via de twee liften.

De appartementen beschikken telkens over 2 of 3 slaapkamers en zijn afgewerkt, op de keukeninrichting, vloerafwerking en schilderwerken na. Deze kan je op basis van eigen smaak en financiële middelen verder afwerken. De prijzen voor de appartementen liggen tussen 164.000 (voor app. met 2 slpk’s op 1e verdieping) en 261.000 euro (voor app. met 3 slpk en groot terras op 7e verdieping). Dit is inclusief ondergrondse autostaanplaats en reeds inclusief btw!

Een twintigtal appartementen werd al verkocht, waaronder alle gelijkvloerse appartementen. Er zijn nog 17 appartementen te koop van verschillende types.

Heb je interesse in dit project? Kijk na of je voldoet aan de voorwaarden (zie onze website) en stuur een e-mail naar [email protected] om je in te schrijven in het register van Mortsel.

Op onze website kan je meer foto's en plannen vinden van de beschikbare appartementen! www.arroantwerpen.be

Get in touch