Apartment for sale

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 7833008
Immoweb code : 7833008

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit mooie, gezellige en comfortabele appartement is gelegen op de 2de verdieping van een verzorgde residentie pal in het centrum van Neeroeteren op wandelafstand van supermarkt, bakker, scholen etc...

Indeling:

Gemeenschappelijke, verzorgde inkomhal op gelijkvloers die leidt naar de trappenhal en de lift. Via de trap/lift komen we aan de inkomdeur van het appartement. De inkomhal is voorzien van tegelvloer en leidt enerzijds naar het gastentoilet voorzien van een elektrische afzuiging, anderzijds naar de grote, gezellige woonkamer van 24m². De woonkamer werd uitgerust met een mooie, rustieke parketvloer, sierlijsten, een sierschouw en via een schuifraam staat deze kamer in rechtstreeks contact met het terras.. Aansluitend komen we in de ruime, open keuken met natuurstenen keukenblad en volgende apparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en een inox spoelbak.

Verder is er een badkamer en 2 slaapkamers. Zowel de vloer als de muren van de badkamer zijn betegeld, er is een elektrische afzuiging, 1 douche en 2 wastafels in een badmeubel voorzien net als de aansluiting voor het wasmachine. Er zijn 2 slaapkamers, beiden voorzien van laminaatvloer, van respectievelijk 16 en 9 vierkante meter groot. Grenzend aan de kleinste kamer vinden we een handige, functionele dressing met inbouwkasten terug.

Details:
CV op aardgas, warm water dmv doorstromer op CV
Deels aluminium, deels houten ramen dubbele beglazing
Ruime garage met wente

Get in touch