Apartment for sale

285000€

1 bedroom 63 square meters

Immoweb code : 10452728
Immoweb code : 10452728

Overview

1 bedroom
1 bathroom
63 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit moderne, verhuurde appartement met één slaapkamer is perfect gelegen op wandelafstand van het bruisende centrum van Oostende en biedt een onovertroffen uitzicht op de havengeul. Tevens is het strand van Oostende op 100m.

Het appartement beschikt over volledig nieuwe beglazing waardoor dat het appartement energiezuinig is. De open woonkamer en
aansluitende keuken zijn voorzien van grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en een adembenemend uitzicht bieden op de havengeul en het omliggende landschap.

De slaapkamer is gezellig en comfortabel met een groot bed en voldoende kastruimte voor al uw kleding en spullen. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel met opbergruimte. Er is nog een aanpalend, binnen terras voor extra berging.

De ligging van dit appartement is perfect voor wie houdt van de sfeer en de levendigheid van de stad, maar ook de rust en stilte van de kust wil ervaren. U kunt genieten van een ontspannen wandeling langs de havengeul, de vismarkt en de jachthaven, terwijl u ook op loopafstand bent van de winkels, restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden van het centrum.

Aarzel niet en boek nu uw verblijf in dit fantastische appartement aan de havengeul van Oostende!

Get in touch