Apartment for sale

175000€

1 bedroom 73 square meters

Immoweb code : 8700388

Overview

1 bedroom
1 bathroom
73 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit nieuwbouwappartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject 'Central Park Tower' naar een ontwerp van het architectenbureau Archi2000. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van ca 73m2 en een ruim terras van 18m2.

Dit prachtige appartement heeft de volgende indeling: de inkomhal geeft u toegang tot de ruime slaapkamer met terras, badkamer (voorzien van wastafel, ligbad & toilet) en lichtrijke leefruimte met open keuken en prachtig terras. Daarnaast heeft men via de open keuken ook toegang tot de praktische berging. Bij de aankoop van het appartement is een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Bijkomend kan u steeds een garagebox, autostaanplaats of berging aankopen.

Central Park Tower, de nieuwe landmark in Oostende is gelegen in de hippe stadswijk Oosteroever. Gelet op de locatie van de site, de historiek die er aan hangt en het enorme potentieel maakt van dit project een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Omwille van deze gunstige locatie ben je in de directe nabijheid van heel wat noodzakelijke faciliteiten. Ook op de projectsite zelf zijn er reeds heel wat mogelijkheden om te ontspannen met o.a enkele restaurants, (eet)boetieks, interieurzaken, de jachthaven, Fort Napoleon en het strand die allen op wandelafstand liggen.

Dit project omvat 103 appartementen verspreidt over 22 verdiepingen en wordt gekenmerkt door zijn prestigieuze architectuur, ruime appartementen en grote terrassen. Het gebouw wordt zeer modern en strak opgetrokk

This property is part of the project Central Park Tower

Get in touch