Apartment for sale

475000€

2 bedrooms 106 square meters

Immoweb code : 8788006

Overview

2 bedrooms
106 square meters livable space
Floor : 12

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In de hippe stadswijk Oosteroever bouwt Burco Coast een sublieme woontoren van 22 verdiepingen hoog. Moderne architectuur, ruime terrassen, mooie woonoppervlaktes en een zwembad met lounge en fitnessruimte op de gelijkvloerse verdieping, dat is de Central Park Tower. De appartementen staan in een open compositie rond het grote park Central Park @ Sea, een groene oase die rust en ontspanning garandeert en een tegengewicht biedt voor de stoere Baelskaai.Dit luxe appartement is gelegen op de 12de verdieping (12.01), heeft een bewoonbaar oppervlakte van 106 m2 + terras van 48 m2 en geniet van een zuidoost oriëntatie met de ochtend- en middagzon op uw terras!
Indeling: ruime inkomhal met gastentoilet en berging, 2 slaapkamers, 2 badkamers, lichtrijke woonkamer met open keuken. Toegang tot het terras vanuit de woonkamer en slaapkamers.
Gezien dit een verkoop op plan is, heeft u keuze in indeling van het appartement alsook in de afwerking. Zeer hoogwaardige afwerking in het lastenboek. Oplevering is voorzien mid 2023. Verkoop onder BTW-stelsel (opsplitsing grond- en constructiewaarde). Wenst u meer informatie of had u graag een afspraak gemaakt ter plaatse? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 0468 13 77 64 of via mail ([email protected]).

Get in touch