Apartment for sale

1149000€

2 bedrooms 159 square meters

Immoweb code : 8788008

Overview

2 bedrooms
159 square meters livable space
Floor : 21

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In de hippe stadswijk Oosteroever bouwt Burco Coast een sublieme woontoren van 22 verdiepingen hoog. Moderne architectuur, ruime terrassen, mooie woonoppervlaktes en een zwembad met lounge en fitnessruimte op de gelijkvloerse verdieping, dat is de Central Park Tower. De appartementen staan in een open compositie rond het grote park Central Park @ Sea, een groene oase die rust en ontspanning garandeert en een tegengewicht biedt voor de stoere Baelskaai.
Dit pareltje is gelegen op de voorlaatste verdieping van de residentie (21.01) en geniet van panoramisch zicht op zee en duinen. Met een bewoonbaar van 159 m2 biedt dit eigendom heel wat ruimte die u indien optimaal kunt inrichten. Vanuit elke hoek van het appartement geniet u van mooie zichten en u heeft de ganse dag zon, het zonneterras van maar liefst 120 m2 is rondom het appartement gelegen. 100% privacy, 100% rust vanuit dit type, hier geniet u volop!
Indeling: ruime inkomhal met gastentoilet en berging, 2 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer van meer dan 9m breed, aanpalend een volledig luxueus uitgeruste en open keuken. Toegang tot het terras vanuit elke ruimte!
Gezien dit een verkoop op plan is, heeft u keuze in indeling van het appartement alsook in de afwerking. Zeer hoogwaardige afwerking in het lastenboek. Oplevering is voorzien mid 2023. Verkoop onder BTW-stelsel (opsplitsing grond- en constructiewaarde). Wenst u meer informatie of had u graag een afspraak gemaakt ter plaatse? Aarzel niet om ons te con

Get in touch