Apartment for sale

285000€

2 bedrooms 94 square meters

Immoweb code : 9504368
Immoweb code : 9504368

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
94 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Residentie Chablis werd ontworpen door architecten Govaert & Vanhoutte in 2005 met oog voor een tijdloze en strakke architectuur. Door de goede zorg van de eigenaar is dit appartement op heden volledig instapklaar en opgefrist, klaar voor een nieuwe bewoner.

Het bijzonder lichtrijk appartement, gelegen op de tweede verdieping, bestaat uit een inkomhal met vestiaire ruimte, een gastentoilet met lavabo en een luchtige leefruimte met aansluitend ochtendterras. De halfopen keuken is tijdloos en voorzien van alle toestellen, aansluitend is een bergruimte voorzien met plaats voor wasmachine en voorraad.
Via de nachthal is de badkamer met ligbad en lavabo toegankelijk, alsook zijn de twee ruime slaapkamers toegankelijk met aangrenzend zonneterras.

Achteraan het appartementsgebouw zijn verschillende garageboxen voorzien. Het is mogelijk om een garagebox met elektrische poort aan te kopen bij het appartement.

De ligging is bijzonder centraal en rustig in het centrum van Oostkamp, met verschillende winkels, diensten, scholen, openbaar vervoer, Ã op slechts enkele minuten wandel- of fietsafstand. Ook verbindingswegen zoals E40 en E403 zijn uitstekend bereikbaar.

Dit appartement is misschien wel het pand waar u al die tijd al naar op zoek bent! Aarzel niet en vraag vrijblijvend uw bezoek aan.

Sted. inl. in aanvraag.


Get in touch