Apartment for sale

270000€

2 bedrooms 72 square meters

Immoweb code : 11102266
Immoweb code : 11102266

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
72 square meters livable space
Floor : 0

Description

Instapklaar appartement aan de Schelde met groot terras

Bent u op zoek naar een hedendaags appartement in Oudenaarde, klaar om direct in te trekken, compleet met ondergrondse parking en een ligging aan de Schelde? Gevonden!

Deze woning wordt gekenmerkt door zijn uitstekende staat, extra ondergrondse berging en gemakkelijke bereikbaarheid, op slechts een steenworp afstand van het centrum van Oudenaarde.

INDELING:
Bij binnenkomst in het appartement word je verwelkomd in de open leefruimte en keuken, waar een gevoel van ruimtelijkheid overheerst. De grote, zuidgerichte ramen in de woonkamer zorgen voor overvloedig natuurlijk licht. Naast de keuken bevindt zich een praktische berging. De nachtgang biedt toegang tot een ruime slaapkamer, eenvolledig uitgeruste badkamer met inloopdouche, een apart gastentoilet en een kleinere slaapkamer of kantoorruimte. Bovendien beschikt dit appartement over een prachtig terras.
EXTRA:
Dit appartement wordt verkocht inclusief ondergrondse staanplek en berging.

Ben jij al lang op zoek naar een instapklaar appartement op een topligging in Oudenaarde? Aarzel dan zeker niet en contacteer ons vandaag nog voor een bezoek in te plannen!

Get in touch