Apartment for sale

105000€

2 bedrooms 70 square meters

Immoweb code : 9299702
Immoweb code : 9299702

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
70 square meters livable space
Floor : 35

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
Appartement te koop

Nl :
Het appt is gelegen in het centrum van La Marina dorp aan de kust, tussen Santa Pola en Guardamar,naast El Pinet, voorzien van openbaar vervoer, restaurants,bakkers, supermarkt enz..,alles op loopafstand. 20 min. van luchthaven Alicante, op loopafstand van het strand.
Zeer rustig gelegen, gunstig klimaat. Het appt is gelegen op de 2e verd. voorzien van mooie inkomhall,badkamer, toilet, 2 slpkm met ingemaakte kasten, aparte kkn voll. electrisch, living met zetelbed, dubbel glas, rolluiken, lift. Voorzien van prachtig solarium met zicht op zee. Nooit verhuurd!!!
Alles als nieuw!!! ADRES CARRER NUVOLS - LA MARINA (PUEBLO) /ALICANTE. Email [email protected]
0032 486087536Het appt is gelegen in het centrum van La Marina dorp aan de ku st, voorzien van openbaar vervoer, restaurants,bakkers, supermarkt enz..,alles op loopafstand. 20 min. van luchthaven Alicante, op loopafstand van het strand. Nieuwbouw op plan aangekocht en gevolgd
Zeer rustig gelegen, gunstig klimaat. Het appt is gelegen op de 2e verd. voorzien van mooie inkomhall,badkamer, toilet, 2 slpkm met ingemaakte kasten, aparte kkn voll. electrisch, living met zetelbed, dubbel glas, rolluiken, lift. Voorzien van prachtig solarium met zicht op zee.
Het appt is nauwelijks gebruikt, alleen voor vakanties, 2x per jaar.
Alles als nieuw!!! ADRES CALLE NUVOLS - LA MARINA (PUEBLO) /ALICANTE, tussen Santa Pola en Guardamar, naast El Pinet.
0032 486087536

Get in touch