Apartment for sale

425000€

3 bedrooms 106 square meters

Immoweb code : 8666711

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
106 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Residentie ôAbdijbekeö is een exclusief, kleinschalig en residentieel nieuwbouwproject gelegen op een uitzonderlijke locatie te Sint-Andries op voetafstand van de Smedenpoort en vlakbij het station van Brugge, de Expresweg, autostrade(s), winkels, scholen, openbaar vervoer, ontspanningsmogelijkheden, enz.

Het project bestaat uit 2 subtiele gebouwen dewelke worden ingeplant op een uiterst stille, rustige en verkeersarme locatie palend aan het charmante Frederick Sanderspark in het doodlopende gedeelte van de Abdijbekestraat.

De gebouwen worden opgetrokken in een moderne , geraffineerde en verfrissende architectuur waarbij het wooncomfort centraal staat en dit onder het motto 'Leven En Beleven', met een kwalitatieve/duurzame en hoogwaardige afwerkingsgraad (oa. parketten, Miele-toestellen, enz) met heel wat inspraakmogelijkheid en steeds met mooie en zongerichte terrassen die zorgen voor een unieke buitenbeleving en connectie met de nieuwe groenzones. Ook is er vanuit het gebouw toegang tot het ondergrondse garagecomplex met garageboxen, bergingen en fietsenstallingen.

Het hier voorgestelde appartement is een ruim 3-slk-appartement (op hoekligging) van 106,16m² met een terras van 16,91m²! In het project zijn ook heel wat appartementen met 1 of 2 slaapkamers beschikbaar, alsook enkele prachtige penthouses.

Contacteer ons voor meer gedetailleerde informatie over dit nieuwe en mooie project! Dit is eveneens mogelijk via videoconferentie: www.immodelbecq

This property is part of the project ABDIJBEKE

Get in touch