Apartment for sale

384000€

2 bedrooms 99 square meters

Immoweb code : 9163891
Immoweb code : 9163891

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
99 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Residentie ¨Abdijbeke§ is een exclusief, kleinschalig en residentieel nieuwbouwproject gelegen op een uitzonderlijke locatie te Sint-Andries op voetafstand van de Smedenpoort en vlakbij het station van Brugge, de Expresweg, autostrade(s), winkels, scholen, openbaar vervoer, ontspanningsmogelijkheden, enz.

Het project bestaat uit 2 subtiele gebouwen dewelke worden ingeplant op een uiterst stille, rustige en verkeersarme locatie palend aan het charmante Frederick Sanderspark in het doodlopende gedeelte van de Abdijbekestraat.

De gebouwen worden opgetrokken in een moderne , geraffineerde en verfrissende architectuur waarbij het wooncomfort centraal staat en dit onder het motto 'Leven En Beleven', met een kwalitatieve/duurzame en hoogwaardige afwerkingsgraad (oa. parketten, Miele-toestellen, enz) met heel wat inspraakmogelijkheid en steeds met mooie en zongerichte terrassen die zorgen voor een unieke buitenbeleving en connectie met de nieuwe groenzones. Ook is er vanuit het gebouw toegang tot het ondergrondse garagecomplex met garageboxen, bergingen en fietsenstallingen.

Het hier voorgestelde appartement is een ruim 2-slk-appartement van 98,75m² met een terras van 20,85m² en een privatieve tuin van 66,56m²! In het project zijn ook heel wat appartementen met 1 of 3 slaapkamers beschikbaar, alsook enkele prachtige penthouses.

Contacteer ons voor meer gedetailleerde informatie over dit nieuwe en mooie project! Dit is eveneens mogelijk via videoconferentie

This property is part of the project ABDIJBEKE

Get in touch