Apartment for sale

449000€

2 bedrooms 118 square meters

Immoweb code : 11011512
Immoweb code : 11011512

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
118 square meters livable space
Floor : 2

Description

Luxueus appartement in residentieel woonpark te Sint Niklaas

Sorry, there is no English translation. SINT-NIKLAAS: U bent op zoek naar een riant appartement in een luxueuze residentie te Sint-Niklaas? Neem dan zeker een kijkje in dit mooie appartement in Central Park.

We zetten alvast enkele troeven op een rijtje:
- Zeer mooie afwerkingsgraad
- Gelegen in een prachtige parktuin met vijver
- Rustig locatie doch vlot bereikbaar
- Slechts 6 jaar oud
- Energiezuinig

Het appartement is op de bovenste verdieping gelegen van blok A in Central Park, een standingvolle residentie met mooie parktuin aan de rand van de stad.

De indeling is als volgt:
Ruime inkomhal, gastentoilet, vestiaire, berging, twee slaapkamers waarvan één met een balkon, ruime badkamer met riante inloopdouche, ligbad, toilet en lavabomeubel.
De leefruimte is toegankelijk via de mooie, smeedijzeren deur en biedt een zee van ruimte en licht. De keuken is mooi afgewerkt met oa inbouwtoestellen van Siemens en een werkblad en spatwand in composiet.

Het aanpalende, zuid-oost gerichte en overdekte terras is ruim en geeft uit op de mooie parktuin met vijver.
Bovendien beschikt dit appartement over een ruime kelderberging én twee parkeerplaatsen (één overdekte en één niet-overdekte).
Dankzij het gebruik van moderne technieken zoals een geothermische warmtepomp (mét koeling), ventilatiesysteem D en een slimme sturing via een domoticasysteem biedt dit appartement alle modern comfort!

Laat u verrassen door een bezoek t

Get in touch